vrijdag 9 april 2010

DMM.


Het groeit nog niet zo best in DMM.
Diny heeft al van allerlei soorten groentes en bloemen gezaaid. De grond is nog te koud voor de zaadjes om te ontkiemen. Maar er komen andere tijden.

En het grote nadeel van het aanbrengen van prachtig mooie losse vruchtbare tuingrond is de aantrekkingskracht die dat uitoefent op de katten. En dat dus vanwege die prachtig mooie losse grond.

Zoals de kat, genaamd Dombo, er bij ligt op de foto is nog niet zo heel erg, maar als ze de tuin gaan gebruiken als een luxe kattenbak moeten we maatregelen treffen. En dus leggen we er voorlopig maar stukken gaas op de ingezaaide plekken. Niet mooi maar het helpt.

En verder lijkt het nu goed te komen met het weer. En dus staat de camper klaar voor een paar dagen zuid-frankrijk. Dat is voor ons gelukkig dichtbij maar we weten alleen nog niet waar we naar toe willen. Ik heb twee routes in gedachten, één linksom richting kust en één rechtsom richting andere kust. We laten het maar afhangen van de windrichting of zoiets.

Over een dag of vier zal ik vertellen welke het is geworden en wat we beleeft en gezien hebben.
Vier dagen gaat net, maar veel langer kunnen we niet weg zonder oppas voor de dieren. Willen we langer dan moeten we de buren weer vragen en dat doen we alleen als we een paar weken weg willen/moeten.